Inleveren schoolboeken ’18 – ’19

Hoe verloopt de inlevering van je schoolboeken?

  • Je ontvangt VIA E-MAIL een inleverformulier met een overzicht van de huurboeken die je moet inleveren.
  • Het inlevermoment loopt dit jaar NIET gelijk met de afhaling van de rapporten! Woensdag 26 juni 2019 in de voormiddag in de refter op de 4de verdieping. Het uur dat jouw klas de boeken mag inleveren staat op het inleverformulier!
  • Haal op voorhand kaftpapier van de boeken.
  • Leg je boeken in volgorde van het inleverformulier (je vindt dit in de ontvangen e-mail en moet het formulier zelf printen). Breng het samen met je boekenpakket mee naar school.
  • Het inleverteam van Iddink controleert je boeken ter plaatse. Eventuele schade of ontbrekende boeken worden samen vastgesteld.  Na controle ontvang je een inleverbewijs.  Bewaar dit goed!
  • Wens je koopboeken te verkopen aan Iddink? Dan kan je op de website van Iddink bij de optie ‘downloads’, een formulier koopboeken downloaden. Breng dit formulier samen met de te verkopen boeken mee naar de inleverdag.  Lever je koopboeken apart in aan de inkoopstand.

Boeken bestellen

Samen met je inleverformulier heb je de nieuwe schoolcode om te bestellen ontvangen.  Volg de instructies en ga naar www.iddink.be, voer de schoolcode in en hou je klantennummer bij de hand.  Kies de juiste klas en je kan bestellen.
Let op: bestel vóór 4 juli dan ben je zeker dat je pakket tijdig zal worden geleverd bij je thuis!
Op de bestelsite kan je volgen wanneer de koerier zich zal aanmelden met je pakket. Het uitleveren gebeurt tussen 28 juli en 31 augustus.

Nieuwe leerlingen

Nieuwe ingeschreven leerlingen kunnen bij inschrijving bestellen of kunnen dat van thuis met de schoolcode die zij ontvangen bij inschrijving.

De lijst met schoolbenodigdheden vind je hier: boekenlijsten 2019-2020